Hotel vila Bregu

Vila Bregu është e qetë dhe elegante dhe mishëron anën qetë e Tiranës - qyteti me më shumë gjallëri në Shqipëri. Hoteli ndodhet në skaj të qendrës së Tiranës, pranë Ambasadës Amerikane, jo shumë larg saj ju jeni në gjendje për të arritur ndërtesat qeveritare,panairie , bare, restorante dhe dyqane dhe kjo mund tëarrihet lehtësisht në këmbë, edhe pse ajo ndodhet kaq pranë qendrës, lagja është e përkryer për ju që të pushoni dhe relaksoheni në kopshtin me lule e Vila Bregu apo në verandën e saj.
Tirana është e njohur për atmosferën e saj të gjallë dhe mikpritjen e ngrohtë, por është edhe portë për Durrësin, me plazhet e tij të mëdhenj dhe të bukur. Qyteti është gjithashtu brenda mundësive të gjithkujt që lehtësisht mund te vizitojë vende të famshme, si Kalaja e Krujës, Prezës, Petrelës si edhe fshatrat përreth. Këto ditë, Tirana  ofron nnjë larmi të madhe kulturore të sajën, të zgjeroni njohuritë tuaja në Muzeun Historik Kombëtar, përjetojni perjudhën Komuniste të Shqipërinë në BunkArt (një bunker i kohës së komunizmit), vizitoni koleksion e përhershëm të artit të Realizmit Socialist, artistë të famshëm shqiptarë dhe koleksione të rëndësishme në Galerinë Kombëtare të Arteve. Ju keni edhe zgjedhje të madhe për aktiviteteve sportive, e cila përfshin të bëni vrap në parkun kombëtar, ngjitje në malin e Dajti apo shëtitje në natyrën e bukur të fshatrave përreth.