Shërbimet

Parking pa pagese (kontrolloni disponibilitetin)
Disa nga dhomat kanë ballkone
Internet pa pagese  kudo përmes Wi-Fi në hotel
Kompjuter me qasje në internet dhe printera në recepsion.
Të gjitha dhomat kanë TV satelitor, kasaforte, minibar, tharëse flokësh, telefon, orë me alarm, dhe ajer te kondicionuar.
Terrace
Mëngjes shtepie nga 7.00 paradite deri 10.00
Mëngjesi mund të shërbehet në dhomë, oborr apo tarracë.
Lavanderi
Hekur në dispozicion
Dhome për mbajtejen e bagazheve
Ne pranojmë karta krediti
Ne mund të organizojë udhëtime ditore në plazh, male, vende historike dhe gjithashtu rezervime për hotele dhe fluturime të tjera.