Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

Rreth Vila Bregu

Vila Bregu është e qetë dhe elegante dhe mishëron anën qetë e Tiranës - qyteti me më shumë gjallëri në Shqipëri. Hoteli ndodhet në skaj të qendrës së Tiranës, pranë Ambasadës Amerikane, jo shumë larg saj ju jeni në gjendje për të arritur ndërtesat qeveritare,panairie , bare, restorante dhe dyqane dhe kjo mund tëarrihet lehtësisht në këmbë, edhe pse ajo ndodhet kaq pranë qendrës, lagja është e përkryer për ju që të pushoni dhe relaksoheni në kopshtin me lule e Vila Bregu apo në verandën e saj.

Politika të Hotelit

MIRË PËR TU DITUR
Anullimi pa pagesë: Për çdo anullim që ndodh të paktën 21 ditë para datës së mbërritjes rregulluar, e gjithë depozita do të kthehet dhe nuk ka penalitete anullim. Parapagimi: 100 për qind e shumës së përgjithshme mund të tërhiqet në çdo kohë pas prenotim